Crap cu legume la cuptor

de mimmi in Crap / Caras, 11 Apr 2011 | 7791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  crap romanesc (3Kg)
  • 1 kg cartofi
  • 300 g morcovi
  • 3 ardei capia
  • 400 g mazare
  • 2 cepe
  • 200 g brocoli
  • 1 capatana usturoi
  • 200ml vin rosu
  • vegeta
  • ulei de masline
  • Condiment pentru peste
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume la cuptor:

Se curata pestele de solzi,se eviscereaza,se spala,se sterge cu un prosop curat si se condimenteaza. Legumele,se spala,se curata,se taie felii,se condimenteaza dupa gust cu vegeta si se umple pestele cu ele,iar cartofii se pun pe langa peste. Se pune 200 ml vin rosu,se stropeste pestele cu ulei de masline si se pune apa pana la jumatate. Se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu,pana se fac legumele. Se serveste cu mujdei de usturoi. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Plachie de crap